nederlands

DONATIES


Informatie

GVAV Stats wordt sinds 2011 gerealiseerd en onderhouden op vrijwillige basis en zonder winstoogmerk. Ook alle bijkomende kosten voor onderhoud, hosting en software wordt door de beheerder van de site zelf betaald. Om de site in de toekomst beter te kunnen beheren, uit te kunnen breiden en te voorzien van allerlei nieuwe features moet er onder andere nieuwe software worden aangekocht.

GVAV Stats stelt financiele bijdragen in de vorm van donaties dan ook zeer op prijs. Het volledige bedrag aan donaties zal in de technische upgrades van de site worden gestoken en niet worden aangewend voor vergoeding van de gemaakte uren of enig ander eigen belang. Doneren kan door te klikken op de PayPal button onder aan deze pagina.

Adverteren

Ook bestaat er een mogelijkheid om op deze site te adverteren. Er zijn diverse mogelijkheden aanwezig om uw banner of logo op deze site onder de aandacht te brengen. Voor meer informatie over de exacte mogelijkheden en de bijbehorende prijzen kunt u contanct opnemen via het contactformulier.